OM OSS

VILKA ÄR VI?

Vi som äger AC Relocation heter Anna-Karin Nilehn och Cecilia Bressen Marthinsson. Vi har båda erfarenhet av hur det är att bo och leva utomlands och vi bor sedan många år tillbaka i London.

Vi har båda hyrt, köpt, sålt och renoverat hus under många år just i London och vi har därför en mycket bred kunskap och erfarenhet om bostadsmarknaden.

Våra barn har gått eller går på förskola, grundskola, gymnasium och universitet. Vi har med andra ord egen erfarenhet av allt man måste tänka på när man kommer hit också som familj.

Som dina nya grannar här i London, delar vi gärna med oss av våra erfarenheter, så att du och din familj ska trivas lika bra här som vi gör.

 

VAD ERBJUDER VI?

Vi på AC Relocation jobbar över hela London med omnejd med att hjälpa företag och privatpersoner att hitta bästa möjliga bostad att hyra, köpa eller investera i. Vi ser också till att ni får all den information ni behöver för att trivas och ha ett fungerande liv i London. Tack vare ett brett kontaktnät med mäklare och privata bostadsuthyrare är vi alltid uppdaterade på de senaste hyres- och försäljningsobjekten på marknaden.

Vårt kontaktnät sträcker sig också till allt övrigt som rör ert vardagsliv såsom, banker,  sportklubbar, läkare, möbeluthyrning, hantverkare, städ/trädgårdshjälp etc.

Om Du och din familj behöver hjälp med att finna en passande skola kan ni vända er till oss. Vi samarbetar med en erfaren specialist inom detta område.

 

HUR JOBBAR VI?

I ett första steg tar vi reda på era önskemål om boende samt budget, detta kan vi göra genom ett personligt möte, via email eller över telefon. Efter den första kontakten ger vi sedan kontinuerligt stöd till våra kunder genom att ge råd eller besvara olika slags frågor, detta helt utan extra kostnad.

Great, warm people at AC Relocation,

giving amazing service.

 

 AC Relocation | 3 Brook Gardens SW13 0LY London |  Telephone +44 7786 098881 | +44 7748 408630 | e-mail: info@acrelocation.com